Lazy bag – Boja

2.990,00 din.

Sparrow Lazy bag – Boja

☝️Za razliku od klasičnih fotelja Sparrow ® Lazy ☁️vam pruža maksimalan osećaj opuštanja i udobnosti jer se oblikuje baš prema položaju vašeg tela, bilo da sedite ili ležite. Lagan za premeštanje i praktičan za vaš dom, dnevni boravak, kancelariju, terasu ili dvorište)

Mogućnost dodavanja specijalnog uloška u Lazy Bag koji će vam omogućiti da punjenje izvadite i operete vaš Lazy u mašini za veš (+ 800 din)

Isporuka: 24 h do 48 h
Napomena: SPARROW nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda na sajtu, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.

Očisti
Šifra proizvoda: LBB-01-01 Kategorija:

Product Description

☝️Za razliku od klasičnih fotelja Sparrow ® Lazy ☁️vam pruža maksimalan osećaj opuštanja i udobnosti jer se oblikuje baš prema položaju vašeg tela, bilo da sedite ili ležite. Lagan za premeštanje i praktičan za vaš dom, dnevni boravak, kancelariju, terasu ili dvorište )
~
⚠️ Ono što potpuno odvaja Sparrow ® Lazy Bag ☁️od sličnih proizvoda je ⤵️
~
👉 1. Najkvalitetnije vodootporno 💦 impregnirano platno D-620 Šoteks, od kog je sašiven. Čvrst, jak i gumiran materijal koji je otporan na habanje 🔨 i sunčevu svetlost ☀️
~
👉 2. Duži vek trajanja od eko kože.😮
~
👉 3. Sašiven je duplim štepanjem konca velike izdržljivosti i elastičnosti. Duplo dno, na kom se nalazi otvor za punjenje poseduje dvostruki cibzar i sigurnosni patent koji kuglice sigurno čuva u vreći.
~
👉 4. Na vrhu se nalazi mrežasti ventil za vazduh 💨koji omogućava izbacivanje viška istog, pri čemu ne posoji mogućnost pucanja vreće i rasipanja kuglica.
~
👉 5. Punjen originalnim EPS kuglicama, najfinije granulacije(odsustvo mikro prasine, velikog šušaknja i brzog sleganja)
~
👉 6. Mogućnost dodavanja specijalnog uloška u Lazy Bag koji će vam omogućiti da punjenje izvadite i operete vaš Lazy u mašini za veš (+ 800 din)
~
👉 7. Deklarisan originalnom Sparrow ® gumiranom etiketom.
~

Besplatna dostava

za porudžbine preko 7.000 dinara

Naručite proizvode u vrednosti većoj od 7.000 dinara i na kasi će vam se automatski obračunati besplatna dostava.