Lazy Bag Pertle

Lazy Bag Pertle

od: 2.590,00 rsd

Očisti
Šifra: 4003 Kategorija
☝️Za razliku od klasičnih fotelja Sparrow ® Lazy ☁️ ti pruža maksimalan osećaj opuštanja i udobnosti jer se oblikuje baš prema položaju tvog tela, bilo da sediš ili ležiš 😴Mekane ivice koje ga čine apsolutno bezbednim za tvoju dečicu.👼 Lagan za premeštanje i praktičan za tvoj dom, dnevni boravak, kancelariju, terasu ili dvorište )
🔴🔴🔴 Ono što potpuno odvaja Sparrow ® Lazy Bag ☁️ od ostalih proizvođača ovog i sličnih proizvoda je ⤵️⤵️⤵️ :
👉 1. Najkvalitetnije vodootporno 💦 impregnirano platno D-620 Šoteks, od kog je sašiven. Čvrst, jak i gumiran materijal koji je otporan na habanje 🔨 i sunčevu svetlost ☀️
👉2. Dostupan u još 5 vrsta ekskluzvnih luksuznih materijala čiji opis i detaljnu specifikaciju možete pročitati ispod fotografija
👉 3. 🪡Sašiven je duplim štepanjem🧶 konca velike izdržljivosti i elastičnosti. 💪Duplo dno, na kom se nalazi otvor za punjenje poseduje dvostruki cibzar i sigurnosni patent koji kuglice sigurno čuva u vreći.
👉 4. Na vrhu se nalazi mrežasti ventil za vazduh 💨koji omogućava izbacivanje viška istog, pri čemu ne posoji mogućnost 💣pucanja vreće i rasipanja kuglica.🤯
👉 5. Mogućnost dodavanja specijalnog uloška u ☁️Lazy Bag koji će ti omogućiti da punjenje izvadiš i opereš svoj Lazy u mašini za veš (+ 990 din)
👉 6. Mogućnost kupovine dopune kuglica kako bi nakon određenog vremena dopunio svoj LB da bude volumena baš kao i prvog dana i time ga uvek održavao novim.
👉 7. Deklarisan originalnom Sparrow ® gumiranom etiketom.
👉 8.🏅🏅🏅Garancija na proizvod 🏅🏅🏅

Isporuka: 2 do 3 radna dana na području Srbije

Vrši se AKS kurirskom službom, poštarina iznosi 550 RSD za jedan Lazy Bag (Dečiji, Veliki i Jumbo), dok za Lazy Bag Dečiji mini iznosi 440 dinara.

Uz svaki kupljeni Sparrow proizvod dobijate račun. 

Mogućnost zamene veličina istog proizvoda.

U slučaju da niste zadovoljni vršimo povrat novčanih sredstava.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite isporučenu robu i eventualna oštećenja ili nedostatke odmah reklamirate dostavljaču kako bi povrat ili zamena mogle da se realizuju.