Sparrow Šorc za kupanje

od: 1.390,00 rsd

Očisti

Sparrow ® šorc za kupanje

Proizvod iz SPARROW SUMMER ENERGY kolekcije koju krasi najviše Sparrow detalja do sada, koji čine originalnim i autentičnim naše proizvode. Nova Sparrow unutrašnja etiketa kao i mala elegantna redizajnirana spoljašnja etika, dve napred – staro srebro ringlice sa ugraviranim Sparrow natpisom. Na metalnim i plastičnim završetcima pertli se takođe nalazi ugraviran natpis Sparrow Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3Xl Dostupne u 15 boja. UZ SVAKI PROIZVOD SE DOBIJA RAČUN. GARANCIJA NA SVAKI KUPLJENI SPARROW PROIZVOD. Isporuka: 24 h do 48 h Napomena: SPARROW nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda na sajtu, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.

 

pranje na 30°C

ne izbeljivati

peglanje na srednjoj temperaturi

ne sušiti u mašini

ne čistiti na hemijskom čišćenju

Isporuka: 24h do 48h na području Srbije

Vrši se AKS kurirskom službom, poštarina iznosi 360 RSD za robu i 500 RSD za Lazy Bag.

Za porudžbine veće od 7.500,00 RSD dostava je besplatna, osim za Lazy Bag čija dostava se naplaćuje 500 RSD bez obzira na ukupan iznos porudžbine.

Uz svaki kupljeni Sparrow proizvod dobijate račun. 

Mogućnost zamene veličina istog proizvoda.

U slučaju da niste zadovoljni vršimo povrat novčanih sredstava.

Prilikom dostave robe, molimo Vas da proverite isporučenu robu i eventualna oštećenja ili nedostatke odmah reklamirate dostavljaču kako bi povrat ili zamena mogle da se realizuju.